Luisterhulp

24 uur per dag en zeven dagen in de week kunt u naar de programma’s van Radio 854 Gold luisteren. Onze stream’s zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week online. Onze MP3 stream draaien op 128 kbps / 44KHZ Stereo. Buiten onze mp3 stream hebben wij ook een AACplus stream draaien. Deze stream draait op 64 kbps / 44 KHZ Stereo. Deze heeft de kwaliteit van nagenoeg 128 kbps, (CD-kwaliteit). Waardoor die uitermate geschikt is om via je Smartphone naar ons radiostation te luisteren. Om te kunnen luisteren naar Radio 854 heb je natuurlijk een player nodig. Deze kun je hieronder downloaden.

Winamp

 

iTunes: QuickTime

 

VLC Player

 

AIMP Player

 

Mooie vervanger voor Winamp

Vandaag de dag zijn er nog veel mensen die Winamp als standaard muziek player gebruiken voor het afspelen van hun muziekbestanden, of om naar internet radio te luisteren. Sinds Winamp is overgenomen door Radionomy is de ontwikkeling van Winamp stil blijven staan en daarom zijn we gaan kijken naar andere en betere alternatieven. We werden door iemand getipt over AIMP player Deze player heeft nog veel meer functies dan de oude vertrouwde Winamp player en ziet er ook nog eens gelikt uit als je één van de skins gebruikt die je via de site van de ontwikkelaar kan downloaden. Zie hier een lijst met de mogelijkheden:

  • Mogelijkheid om internet radio streams op te nemen
  • Internet radio stations zoeken/luisteren via de Icecast of SHOUTcast directory
  • Muziek bestanden coverteren naar bijna alle formaten (WAV, FLAC, MP3 etc..)
  • Standaard plugin voor Last.FM
  • Tag editor om je muziekbestanden te hernoemen
  • Diverse skins (thema’s) (voorbeeld is Black Onix Two)
  • DSP mogelijkheden
  • Diversen andere mogelijkheden

 

 

 

 

 

 

Internet radiospelers

Mensen die wensen gebruik te maken van de stream via internetradio’s, hebben volgende gegevens nodig. De server kan bereikt worden via volgende link: http://daniel.torontocast.com:1430/stream. Welke link u dient te gebruiken hangt af van het merk. Bij voorbeeld: MEDION® LIFE E85059 WiFi Internet Radio = > http://daniel.torontocast.com:1430/stream. De MEDION® LIFE E85059 WiFi Internet Radio maakt gebruik van de database van vTuner (http://www.airablenow.com/)

Reacties zijn gesloten.